BOLU / MERKEZ - Bolu Anadolu Lisesi

Nis

*Egemenlik ulusundur. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden başka hiçbir makam, ulusun alınyazısında etkin olamaz. Atatürk (23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı)

*Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Mrt

Bolu Afad İl Müdürlüğünden Şube Müdürü  sayın İbrahim SARIDOĞAN okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik, afet öncesi hazırlık, afet sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmede bulundu. Ayrıca yeni bir uygulama olan " AFAD ACİL" mobil uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdi. Bu değerli bilgilerden dolayı sayın İbrahim SARIDOĞAN  ve Bolu Afad İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Mrt

Türk Milleti, vatan toprağının bölünmez bütünlüğünü korumak, şanlı Türk Bayrağının ülkemizin her karışında dalgalanmasını sağlamak ve birliğine yönelik tüm tehditler karşısında canını ortaya koymaktan çekinmemiştir.

Tüm tehditlere rağmen bu ülkede rahatça yaşıyorsak bunu Kurtuluş Savaşından günümüze kadar canlarını seve seve veren ismi bilinen bilinmeyen aziz şehitlerimize borçluyuz.

Özgürce aldığımız her nefesimizi borçlu olduğumuz kahramanlarımızın hatıralarını yüreğimizde yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmanın bizlerin üzerine düşen milli bir görev, bir vefa borcu olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Gününde başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, topraklarımızı vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin107. Yıldönümünü kutluyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin okulda ders aralarında dinlenmek ve kitap okumalarına imkan sağlamak amacı ile kitap okuma alanı oluşturduk. Okulumuz öğrencilerine bu alandan faydalanmak dileğiyle hayırlı olsun.

Ock

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz İl genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik bot ve mont dağıtımı yapmıştır. Bizde Bolu Anadolu Lisesi olarak belirlediğimiz öğrencilerimize  bu yardımları ulaştırdık.

Nis

Okulumuzun banklarının boyanmasına vesile olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden oluşturulan gönüllü grubuyla öncelikle okul kütüphanesinin fiziki ve içerik ihtiyaçları belirlenmiş daha sonra okul idersinin desteğiyle hem iç hem de fiziki şartları onarılıp, öğrencilerin isteğine göre renklendirilip restore edilmiştir. Kütüphanecilik kulübünün desteğiyle iç donanıma yeni bir düzen getirilmiştir.

Nis

81 ilde yapılan sessiz kitap okuma etkinliğine okulumuz öğrenci ve öğretmenleri de katılmıştır.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri huzur evindeki insanları mutlu etmek için ziyarette bulundular.

Mrt

Okulumuzda Kan bağışının ve kök hücre bağışının önemi hakkında seminer verilmiştir.

Okulumuzda "stresten başarıya projesi" kapsamında seminer verildi.